Diensten

Schilderwerk:

Er komt heel wat bij kijken om buiten duurzaam schilderwerk te leveren. Bij ons ligt aan de basis van duurzaam schilderwerk een technisch advies en de verwachtingen van de klant. Voor het uitvoeren van de werkzaamheden gebruiken we uitsluitend kwaliteitsproducten, die geheel volgens de geldende regels worden verwerkt.

De laatste jaren mag er binnenshuis alleen nog maar gewerkt worden met oplosmiddelarme, watergedragen verf. Doordat er praktisch geen vluchtige stoffen meer in deze watergedragen verf zit, ruik je de verf bij het aanbrengen nauwelijks. Dit is bijzonder prettig voor zowel u als klant, als voor ons. Daarnaast kunnen de geschilderde ruimtes al weer snel door u in gebruik worden genomen en het is bovendien minder schadelijk voor onze gezondheid. De kwaliteit die wij leveren met watergedragen verf is hetzelfde gebleven. Schildersbedrijf Groeneweg levert u het hele jaar door allround kwaliteit.

Wij adviseren u graag bij het kiezen van de juiste kleuren en materialen.

Wandafwerking:

Een mooie decoratieve wand met verschillende vormen of lijnen, van klassiek tot modern. Of gaat u juist voor vlak en strak? Schildersbedrijf Groeneweg is o.a. gespecialiseerd in het aanbrengen van behang en glasweefsel. Glasweefsel is een wandafwerking die de laatste jaren steeds meer wordt toegepast, mede dankzij de veelzijdigheid. Glasweefsel wordt aangebracht en vervolgens in de gewenste kleur gesaust. Hierdoor is glasweefsel gemakkelijk schoon te maken. En wilt u na een aantal jaren een andere kleur, dan kan het gemakkelijk in een andere kleur gesaust worden.

Wij adviseren u graag met de keuze voor behang en glasweefsel.

Glaswerk:

Het klimaat verandert en daar hebben we dagelijks mee te maken. In de winter houden we graag de koude buitenshuis en in de zomer de warmte. Wat dacht u van al dat lawaai buiten op straat? Auto’s die voorbij rijden, spelende kinderen en ga zo maar door. Schildersbedrijf Groeneweg is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van diverse soorten glas. Van enkelglas, figuurglas tot diverse soorten isolatieglas.

Met isolatieglas houdt u zowel de koude als de warmte buitenshuis en lawaai op straat behoort tot het verleden. Ook kan isolatieglas een veiligheids, zonwerende of decoratieve functie hebben.

Wij helpen u graag als het gaat om het kiezen van de juiste soort glas.