Archives

Woning te Klaaswaal

Woning te Klaaswaal

Op de oude Bommelskoussedijk, tussen Klaaswaal en Numansdorp staat sinds 1951 een tractorenwerkplaats met aardappelkoelcellen. In 1996/1997 herschapen in een meergeneratiewoning annex praktijkruimte, annex expositieruimte – nieuwe functies, nieuwe identiteit. Op dijkniveau een woon-“doos” in de loods. Slaapkamers in de

Woning Molendijk te Klaaswaal

Woning Molendijk te Klaaswaal

De woning te Klaaswaal is door de nieuwe bewoner gemoderniseerd. Het totale binnen schilderwerk is door ons uitgevoerd. We hebben de wanden en plafonds voorzien van glasweefsel / glasvliesbehang. Ook het voorbereiden en gladzetten van de wanden en plafonds is …

Tuinhuis aan de Binnenmaas

Tuinhuis aan de Binnenmaas

Bij dit prachtige tuinhuis aan de Binnenmaas hebben we het schilderwerk aan het boeiboord en de gestuukte wanden binnen geschilderd.

Het tuinhuis is gelegen aan het water waarvan je een prachtig uitzicht over de Binnenmaas hebt.

Woning Kraayeveld te Barendrecht

Woning Kraayeveld te Barendrecht

Voor deze woning hebben we alle kozijnen geschilderd zowel binnen als buiten. Daarnaast hebben we binnen alle wanden en kozijnen voorzien van schilderwerk.

Deze woning is door de huidige eigenaar volledig gerenoveerd. Alle gevel kozijnen zijn vernieuwd en door ons …

Vloerafwerking te Numansdorp

Vloerafwerking te Numansdorp

Voor onze werkplaats te Numansdorp hebben we de vloer afgewerkt met oliebestendige vloercoating. Op de foto’s is te zien dat de vloer er erg strak uit komt te zien.

Woning en Kantoor te Nieuw-Beijerland

Woning en Kantoor te Nieuw-Beijerland

Voor de woning en het kantoor van W2Bouw BV hebben we de glad gestuukte plafonds airless gespoten met latexmuurverf. Daarnaast hebben we diverse ruimtes voorzien van glad gladvliesbehang en in kleur gesaust.