Over ons

Schildersbedrijf Groeneweg is een professioneel schilders- en afwerkingsbedrijf, met een personeelsbestand van 4 professionals. Het schildersbedrijf is in 1892 opgericht door de heer Bouman. Rond 1956 heeft de heer A. Groeneweg het bedrijf overgenomen. Zodoende veranderde in de loop der jaren de naam in Schildersbedrijf Groeneweg. Midden jaren 80 zijn de zonen Piet en Wim in de voetsporen van hun vader getreden en hebben het schildersbedrijf overgenomen.

Wij zijn flexibel, efficiƫnt, stellen voorkeur aan een persoonlijke benadering met de klant en onze prijzen zijn concurrerend. Wij denken met u mee en geven graag een op maat gesneden advies. En bovenal; we houden het helder en transparant.

Wij zijn actief in het onderhoud van zowel bestaand schilderwerk als nieuwbouw schilderwerk aan woningen, winkels en kantoren; zowel binnen als buiten. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in wandafwerking en beglazing.

Als AF-erkend schilders- en afwerkingsbedrijf garanderen wij u constante vakmanschap en kwaliteit. Door onze AF-erkenning zijn wij een sterke partner voor u en al uw schilderwerk.